<meta property="og:image" content="http://matochsmak.se/Portals/0/Images/mosSquare.jpg" />
Open/Close Side Menu
Search
Close
Search

Här hittar du länkar till andra webbplatser som också handlar om bra mat och god smak.

mat&smak - Matnyttiga Länkar

Länktips

Vingastro

Vingastro är en portal med vinrecensioner, vintips, recept som passar till vin och annat smått och gott för oss vinälskare.

Smaka på Västmanland

Smaka på Västmanland jobbar aktivt för att få ut den regionala maten till konsumenten i regionen.

Sveriges Biodlares Riksförbund

Sveriges Biodlares Riksförbund är intresseorganisation för landets biodlare. I förbundet finns 280 biodlarföreningar över hela landet med ca. 10 000 medlemmar. Föreningarna är organiserade i 25 distrikt.

Bärfrämjandet

Hitta till dina lokala bärodlare.

Grynkorvsakademien

Sällskapet Grynkorvens Vänner - Grynkorvsakademien har Grynkorvsälskande medlemmar från när och fjärran.

Bondbönans blogg

Bondbönans blogg är en sida där mjölkbonden Hanna skriver om vad som händer på hennes gård på norra Öland. På gården bor 130 mjölkkor, ungdjur och kalvar, några höns, katter och hästar.

Mat för småfolk

Om egenlagad ekologisk barnmat utan tillsatser.

Livsmedelsverket

Livsmedelsverket arbetar i konsumenternas intresse aktivt för säkra livsmedel, redlighet, det vill säga ärlighet, i livsmedelshanteringen och bra matvanor. Livsmedelsverket är central förvaltningsmyndighet för livsmedelsfrågor och sorterar under Jordbruksdepartementet.

Allt om lutfisk

Allt om lutfisk är ett samarbete mellan Lutfiskens Vänner och Lutfiskproducenterna. Ambitionen har sedan starten 2001 varit att hålla en hög kulinarisk nivå. Receptsamlingen växer för varje år, och rymmer nu mängder av olika lutfiskrätter och hela menyer – skapade av både professionella kockar och amatörer som älskar god mat.

Ålfonden

Ålfonden startades av ålfiskare 2007. Vi arbetar för att bevara och öka ålbeståndet i landet genom utsättning av glasål. Vårt småskaliga fiske är en garanti för behålla ålen, ålfisket och ålens kulinariska värden.

RSS
Back To Top