Open/Close Side Menu
Search
Close
Search

Låt dig inspireras av våra recept till kvällens middag, helgens efterrätt eller veckans brödbak.

Recept från mat&smak

Recept

Grönkålspesto
mat&smak / den 6 januari 2014 / Kategorier: Recept, Grönt

Grönkålspesto

recept

En fantastisk god pesto på grönkål. Inte alls svårt. Vi smaksätter den med Vilda Hilda och ibland lite vitlök, men den duger alldeles utmärkt bara som den är, helt naturell.

Skriv ut
6818
Ingredienser

En näve repad grönkål
1 dl rostade hasselnötter
2 dl olivolja
50g västerbottenost eller annan smakrik ost
1 msk Vilda Hilda
lite salt och svartpeppar

Gör så här

Kör alla ingredienser i en mixer till önskad konsistens. Blanda ner i nykokt pasta eller använd  i en baguette med  t.ex. skinka.
För en rundare och mer komplex smak blandar vi gärna i en matsked av Herbarias kryddblanding Vilda Hilda.
 

Ditt namn
Din epost
Ämne
Skriv ditt meddelande ...
x
Back To Top